S-a început procesul de planificare MIGF 2021

Anul acesta, Forumul de Guvernanța a Internetului din Moldova va avea loc în perioada 19-20 octombrie la Chișinău sub forma unei conferințe de două zile. Detaliile practice și formatul evenimentului vor fi anunțate ulterior, ținând cont de evoluția situației epidemiologice din țară. 

Agenda MIGF este dezvoltată pe baza contribuțiilor diferitelor grupuri de părți interesate: societatea civilă, comunitatea tehnică și mediul academic, sectorul privat, guvern și sectorul public. 

Anul acesta, oricine are ceva de spus despre dezvoltarea sferei Internetului poate contribui la formarea programului forumului național. Ce probleme legate de Internet și politici digitale ar trebui discutate la MIGF 2021? Cum să faci programul evenimentului interesant și relevant? Ideile dvs. pot fi trimise prin formularul de propunere pe site-ul forumului sau prin e-mail moldova.igf@gmail.com. Termenul a fost prelungit până luni, 12 iulie 2021

Programul final va fi format după examinarea subiectelor propuse și luând în considerare tendințele globale anunțate la IGF global, care este o platformă deschisă de discuții pentru Națiunile Unite. 

Cine este interesat să discute probleme de actualitate privind guvernanța Internetului pe baza unui dialog multilateral, transparent și incluziv, este invitat să participe la inițiativa națională. MIGF susține discuțiile deschise pentru a defini o abordare comună pentru promovarea Internetului și gestionarea riscurilor și provocărilor pe care le prezintă utilizarea și dezvoltarea acestuia. 

Urmăriți actualizările și anunțurile pe site-ul nostru www.igf.md și pe paginile de Facebook și Twitter ale Asociației Comunitatea Internet, care este secretariatul neutru al Forumului de guvernanță a Internetului din Moldova. 

Echipa MIGF

(Updated: July 14, 2021)